Spring menu over

HVAD TILBYDER VI?

Åben Anonym Ungerådgivning tilbyder 2-3 anonyme samtaler til unge der går på en ungdomsuddannelse i Hillerød og er under 23 år. 

Hvis du har bopæl i Hillerød har du yderligere mulighed for at få et samtaleforløb på op til 8 samtaler. 

Klar til eksamen og fremlæggelse & Kursus i Personlig Styrke

HVAD KAN DU TALE OM?

Du kan henvende dig med alle slags udfordringer eller problemer. Her er nogle eksempler på, hvad andre unge henvender sig med:

PERSONLIGE UDFORDRINGER: Fx. ensomhed, tristhed, selvkritik, selvværd, stress, angst, stress, misbrug, tvangstanker 

VENNER: Dilemmaer, misforståelser, konflikter, og udfordringer  i forhold til venner og bekendte - også på de sociale medier.

FORÆLDRE: Uoverensstemmelser, misforståelser, udfordringer med at kommunikere. Konflikter med forældre fx. i forhold til regler, forældres skilsmisse, eller forældres problemer.

SKOLE: Eksamensangst, nervøsitet for at fremlægge, manglende motivation, klassen, mobning.

KÆRLIGHED: Forelskelse, kærestesorg, dilemmaer, sex

Problemer har det med at vokse sig store, når man går med dem alene. Vores tanker kommer let til at køre i ring, og det kan være svært at finde løsninger eller nye perspektiver, hvis man ikke har nogen at spare med.

HVORDAN HJÆLPER VI DIG?

Det er forskelligt, hvordan vi støtter og hjælper dig, når du henvender dig i ungerådgivningen. Det afhænger af den udfordring, du henvender dig med.

 

  • Som regel hjælper vi dig til at få fortalt de ting, du gerne vil tale om. Vi stiller dig ofte nogle spørgsmål, så både vi og du selv kan komme til at forstå din situation bedst muligt.
  • Vi hjælper dig til at prioritere dét, der er vigtigst for dig at tale om eller få gjort noget ved
  • Vi hjælper dig til at finde motivationen, til at skabe en forandring
  • Vi støtter dig til at se nye perspektiver på din udfordring
  • Hvis du har lyst, præsenterer vi dig for relevant viden og relevante værktøjer, du kan bruge for at skabe en forandring
  • Hvis du har brug for mere hjælp, end hvad vi kan tilbyde, henviser vi dig til det rigtige sted

HVORFOR BRUGE OS?

Mange af de unge, der kommer i Den Åbne Anonyme Ungerådgivning, fortæller, at de synes, det er rart at tale med én, der ikke er indblandet i deres hverdag til dagligt. Det kan gøre det nemmere at fortælle noget, der er svært, og nogle gange er det også nemmere at finde nye løsninger og perspektiver, når man taler med en neutral person, hvor der ikke er følelser på spil.

Mandag- Torsdag kl. 12.00-17.00

Logo